Kaputechnika, biztonságtechnika, nyílászárók, klímatechnika
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 68 00
 
DITEC az Automata Gyorskapuk Specialistája

SECTOR RESET gyorskapu

DITEC SECTOR RESET gyorskapu nagy nyitásszámra tervezett önjavító csúcstechnológia, kiváló légzárással.
Feltekeredő ipari gyorskapu akár 5 év garanciával

SECTOR RESET gyorskapu ISO minősítéssel

Megbízható Svéd megoldás, minden gyorskapu problémára

A DITEC SECTOR RESET gyorskapu a legkorszerűbb technológia csúcsminőségű terméke. Nagy nyitásszámra, intenzíven igénybevételre tervezett ipari kaputechnika. Professzionális megoldást kínál nagy forgalmú raktárak, logisztikai központok, kereskedelmi és ipari létesítmények részére. Kiváló légzárás, nagy szélellenállás, intenzív terhelhetőség a fő jellemzője. Alkalmazható 6000 x 4600mm-es nyílásméretig, külső és belső terek elválasztására.

A SECTOR RESET gyorskapu kimondottan nagy terhelésre alkották meg. Háromfázisú motor esetében napi 600, inverteres hajtómű alkalmazásával a napi 1000 nyitás és zárás a terhelhetősége. A motor az operátor belsejében helyezkedik el, így más gyorskapukhoz képest, lényegesen kisebb az egész kapu oldalsó beépítési helyigénye.

SECTOR RESET gyorskapu

A SECTOR RESET abszolút a gyorskapuk felső kategóriáját képviseli. Kimondottan nagy nyitásszámra, nehéz működési körülményekre lett tervezve. Alkalmazható szinte bárhol, ahol fontos a helység klímájának megőrzése, ezért gyorsan kell nyitni és zárni helységeket. Ez a gyorskapu a megbízhatóságot és a dinamikus árumozgást hozza el vállalkozásába.

A SECTOR RESET gyorskapu az ütközéskor nem okoz sérülést Magas biztonságot igénylő helyken a speciális fényrács tökéletes védelmet nyújt a gyorskapu rácsukódása ellen

A magas minőségű alapanyagok, és a speciális kialakításnak köszönhetően csak minimális karbantartást igényel, így az üzemeltetése hosszú távon is gazdaságos. A SECTOR gyorskapu használata egyszerű és biztonságos. A véletlen rácsukódást a kapuoszlopba épített biztonsági fotocella, vagy fényrács, és az integrált rácsukódás elleni védelem akadályozza meg. Akadály érzékelésekor a gyorskapu azonnal megáll és visszanyit.

SECTOR RESET gyorskapu a METRO áruházakban

A SECTOR RESET gyorskapu széleskörűen alkalmazható, szinte bármilyen nagy forgalmú helyen. Gyors működése minimalizálja a felesleges légáramlást. Így nagymértékben csökkennek a fűtés ill. a hűtés költségei. Kiváló légzárása megakadályozza a por és egyéb szennyeződések épületbe áramlását, így a gyorskapu által lezárt tér tisztább lesz.

DITEC SECTOR RESET gyorskapu nagyméretű függőleges ablakokkal

A tíz választható szín, valamint a ponyva ablakok választéka lehetővé teszi, hogy a SECTOR RESET gyorskapu tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen környezetbe. Alap esetben egy ablaksorral készül, de igény szerint több is kerülhet a kapuba. Ez a gyorskapu nagyméretű, függőleges elhelyezésű ablakokkal is rendelhető. Így javul az átláthatóság és világosabb lesz a munkahely.

SECTOR RESET gyorskapu a Dolomit Kft-nél

A gyorskapu erős, öntartó acél lábakon áll. A kis beépítési helyigényű operátor, a benne lévő motoros hajtóművel kiváló szerelhetőséget biztosít. Így a SECTOR gyorskapu számos olyan helyen is alkalmazható, ahová más hasonló kategóriájú kapu nem építhető be.

DITEC SECTOR RESET gyorskapu szélnyomással szembeni ellenállása a kapu szélességétől függően

Kimagasló a szélellenállása. A SECTOR RESET gyorskapu méretétől függően akár a 120km / órás szél nyomását is elvisel. Így kiválóan alkalmazható a külteret a beltértől elválasztó kapuként is. Gyorsan és megbízhatóan zár, megszünteti a huzathatást.

SECTOR RESET gyorskapu önjavító technológiával

Ütközéskor a gyorskapu kipattan a megvezetésből SECTOR RESET gyorskapu önjavító technológiával az első nyitáskor visszafűzi önmagát a megvezetőbe

A SECTOR RESET gyorskapu olyan munkakörnyezetbe lett tervezve, ahol gyakran elfordul, hogy a rakodógép a kapunak ütközik. A DITEC mérnökei erre az esetre fejlesztettek ki egy speciális önjavító technológiát. Ez a rendszer a kapu két oldalán, függőlegesen végig futó ipari cipzár. Ütközéskor a gyorskapu ipari cipzárja szétnyílik, a ponyvaelem kijön a megvezetőből, de a kapuban nem keletkezik kár. A SECTOR RESET gyorskapuhoz nem kell a szerelőt hívni! Elég csak egy nyitási műveletet kell végrehajtani, és a ponyva automatikusan visszafűzi önmagát. NINCS LEÁLLÁS, NINCS JAVÍTÁSI KÖLTSÉG. 

A DITEC SECTOR RESET gyorskapu ideális választás logisztikai központokba SECTOR RESET gyorskapu nagyforgalmú raktárakba

Áramkimaradás esetén gyorskapu könnyedén nyitható és zárható, de inverteres meghajtás esetén a szünetmentes működése is biztosítható.

A SECTOR RESET gyorskapu szerkezeti felépítése

1 - Burkolat
2 - Motor
3 - Erőátviteli lánc
4 - Főtengely
5 - Kioldó kar
6 - Ponyva megvezető felső része
7 - Ponyva megvezető alsó része
8 - Szerelő lap
9 - Lineáris Encoder
10 - Támasztó csavar
11 - Rögzítő csavar
12 - Ellensúlyt tartó szíj

13 - Moduláris ellensúly
14 - Ellensúly oldali oszlopburkolat
15 - Motor oldali oszlopburkolat
16 - Jobb oldali oszlop
17 - Baloldali oszlop
18 - Vezérlő elektronika
19 - Biztonsági fotocella
20 - Poliészter ponyvaelem 10 választató színben
21 - Átlátszó PVC ponyvaelem
22 - Függőleges ponyvaerősítés
23 - Flexibilis ellensúly

A SECTOR RESET gyorskapu beépítési helyigénye

SZ - a nyílás szabad szélessége
M - a nyílás szabad magassága

TSZ - a gyorskapu szerkezetének teljes szélessége
TM - a gyorskapu szerkezetének teljes magassága

A SECTOR RESET gyorskapu műszaki adatai

Minden DITEC ipari gyorskapu ISO 9001 minősítésű, az Európai Unióban lajstromozott CE jelzésű termék. A tervezésüknél és gyártásuknál figyelembe vették és beépítették a Gépészeti előírásokban (2006/42/EC), az Elektromágneses kompatibilitási előírásokban (2004/108/EC), és a Kisfeszültségű előírásokban (2006/95/EC) megfogalmazottakat. A DITEC gyorskapuk megfelelnek a kapukra vonatkozó, biztonsági követelményeket előíró szabványban (EN 13241-1) leírtaknak.

Kérjen ipari gyorskapu árajánlatot most >>>

DITEC SECTOR RESET gyorskapu nagy nyitásszámra tervezett
önjavító csúcstechnológia, kiváló légzárással.

Feltekeredő ipari gyorskapu akár 5 év garanciával

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás.
SECTOR RESET gyorskapu szerviz, karbantartás és teljes körű kivitelezés.

SMART gyorskapu - SMART RESET gyorskapu - SECTOR gyorskapu - TRAFFIC gyorskapu

További ipari kaputechnika megoldások


Teckentrup
ipari redőnykapu

ECOTOR
szekcionált
ipari kapu

DITEC
szekcionált
ipari kapu

DITEC
automata ajtó
és üvegportál
       

DITEC DOD
kapunyitó motor
szekcionált kapukhoz

DITEC CROSS
kapunyitó motor
tolókapukhoz

DITEC LUXO
kapunyitó motor
szárnyas kapukhoz

DITEC QIK
automata sorompó
       
Copyright 2001-2017 - www.aas.hu
Minden jog fenntartva
Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS! Adatkezelési szabályzat